Hoppa till sidans innehåll

Information inför säsongen 2018/2019

16 AUG 2018 06:47
  • Uppdaterad: 16 AUG 2018 06:48

Välkommen!

En ny hall och en ny säsong med Gällsta IK!

Det värmer i våra hjärtan att vi, tillsammans med er, kan erbjuda barn, ungdomar och vuxna fortsatt glädje och engagemang som hockeyn skapar i Nordanstig!

Förra säsongen fick ett abrupt slut och framtiden såg oviss ut. Ett fullsatt möte på GT gården i Jättendal i mitten på mars visade tydligt vad vi och många andra ville ”hockeyn ska vara kvar i Nordanstig”.

Utifrån den viljestyrka som visades på detta möte samlade vi i föreningen kraft och har jobbat intensivt för att hitta en finansiering till en ny hall.  Under sensommaren kunde föreningen äntligen göra en beställning på en ny hall och hallen kommer att vara på plats i mitten av oktober.

Föreningen kan inte nog tacka det engagemang som företag och privatpersoner visat. Utifrån detta engagemang kan vi under början av hösten erbjuda ett exklusivt Billotteri samt en Gala tillställning med Elvis-gänget där vinsterna oavkortat går till finansieringen av den nya hallen.

Vi kan inte heller sluta beundra engagemanget och uttrycka vår tacksamhet för den kämpar anda vår medlemmar visar när det gäller. Våra närliggande klubbar och spelare har uttryckt sin beundran, intresse samt positiva inställning till det arbete och engagemang som gjort att verksamheten i Gällsta kan fortsätta.

Vi är några av de få hockeyföreningar som äger vår egen hall med allt vad det innebär och vi vet även att det krävs mycket för att få igång en välfungerande verksamhet. Vi vet att många medlemmar, aktiva, lagledare mfl arbetade hårt förra säsongen med både verksamhet och upprustning av hallen och vi har en vision att verksamheten skall få större fokus under kommande säsong.

Vi har ännu inte nått ända fram och kommer att behöva stöd och hjälp med en del mindre arbeten i färdigställande av hallen men vi vet att våra medlemmar har kompetensen och viljestyrkan att tillsammans lyfta berg!

Vi kan även meddela att Gällsta IK anmält ett A-lag för seriespel i div 3.

Väl mött!

// Gällsta IK

Skribent: Daniel Holmström
Epost: Adressen Gömd
Gällsta IK

Postadress:
Gällsta IK - Ishockey
Gällsta 355
82077 Gnarp

Besöksadress:
Gällsta 355
82077 Gnarp

Kontakt:
Tel: 0722370404
E-post: This is a mailto link

Se all info