Hoppa till sidans innehåll

Ishallen

12 MAR 2018 05:51
  • Skapad: 12 MAR 2018 05:51

Omfattningen av förödelsen i Gällsta är nu uppenbar! Ishallen i sin befintliga form har gjort sitt! Under 25 år har den stått där, och många är de Nordanstigsbarn som tagit sina första stapplande skridskorskär på Gällstas is! Skratt och glädje har det varit gott om, matcher har vunnits och hinder har övervunnits! Tårar har det också varit gott om, isen är hård och kall, matcher har förlorats och hockey kan göra ont! I Gällsta upplever vi allt detta varje dag, och vi ser att alla barn och ungdomar växer i både med- och motgångarna! De lär sig att bita ihop när det är jobbigt, de lär sig att förlora, att vara en del i ett lag, att samarbeta, att laget är viktigare än jaget, att förlora som ett lag och att vinna som ett lag, att glädjas över ett mål, att glädjas över att kompisen gjort mål! Men viktigast av allt är att vi har roligt, och att vi har roligt tillsammans!

Och när vi släpper taget om våra ungdomar är vi övertygade att de fått med sig så många positiva verktyg på sin resa mot vuxenlivet, för hockey är mer än än sport, det är ett sätt tänka, ett sätt att leva! Vi lär oss att aldrig ge upp, att vi alltid ger 100%, att alla kamper ska vinnas, att matchen är inte slut förrän domaren blåser eller matchklockan tutar! Först då kan vi vila!

Tårar har det varit gott om idag när flera generationers arbete rasat ihop! Hopplösheten och frustrationen lamslog oss under morgonens tidiga timmar. Sedan steg värmen och glädjen i takt med morgonsolen när vi kände vilket oerhört stöd det finns för Gällsta i kommunen. Och med det positiva stödet kommer också kraften att gå vidare! Att fortsätta kämpa! Att aldrig ge upp! Att vända eländet till en ny framtid! En bättre framtid!

Vi har idag haft ett extra styrelsemöte där vi tagit beslut om att vi ska arbeta för en återuppbyggnad av ishallen! Och det arbetet startar omedelbart! Det kommer bli ett hårt arbete och vi kommer behöva hjälp! Omfattningen av den hjälp vi behöver är ännu inte klar, och vi återkommer så fort läget klarnat!

Den hjälp vi i dagsläget är i störst behov av är ekonomisk hjälp! Vi är en liten förening med ansträngd ekonomi och en ny ishall är ett stort projekt! Vill ni ge ett bidrag till återuppbyggnaden av ishallen så swisha ditt bidrag till 123 132 6388!

Även bank-giro 707-6896 går bra!

Vi klarar det inte ensamma! Men, tillsammans kan vi klara det! Tillsammans är vi Gällsta!!

Skribent: Daniel Holmström
Epost: Adressen Gömd
Gällsta IK

Postadress:
Gällsta IK - Ishockey
Gällsta 355
82077 Gnarp

Besöksadress:
Gällsta 355
82077 Gnarp

Kontakt:
Tel: 0722370404
E-post: This is a mailto link

Se all info